Direktlänk till inlägg 24 januari 2013
Mjölkchokladfudge
Ingredienser
40st
3 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g mjölkchoklad
Finhacka chokladen. Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull, låt koka tills temperaturen är 120 grader. Ta av från plattan och rör i smör och honung. Ställ tillbaka på plattan och koka ytterligare 2 minuter. Ta kastrullen ifrån värmen och rör ner chokladen till fudgen blir slät.
Häll smeten i en bakplåtpappersklädd form som är ca 20x25. Skär i bitar när den har svalnat.
Ryggbiff gryta med curry & äpple Denna gryta blir väldigt mustig och med en god smak från äpplet och en touch av curryn. Kommer dock inte ihåg exakta mått på vissa ingredienser eftersom jag smakade mig fram för att få den rätta balansen. Ingr...
Grova Kardemummascones Här kommer ett recept som går snabbt att svänga ihop och på ett kick har du fixat den perfekta söndagsfrukosten! Bröden får en god smak av kardemumman och man märker inte ens att de är bara gjorda på grövre mjölsorter! Ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|